«Доросле відвантаження»: українські виробники виводять продукцію на ринок США
Джерело фото: Stodola Organic Farm
У компанії «Стодола» (Stodola Organic Farm) розпочався сезон переробки томатів, з яких вироблятимуть усі види томатопродуктів: сік, соуси, мариновані та в’ялені томати, пюре для виготовлення снеків, діпів і напоїв.
Про це AgroPortal.ua розповів власник переробного підприємства Ян Островський.
«Цього року тестуємо нову лінію. Її потужність складає 2 т/год по вхідній сировині. На такий обсяг переробки вийдемо наступного року. Цього року поки важко сказати, який обсяг буде перероблено», — зазначає Ян Островський.
Він додав, що здебільшого вироблена продукція під ТМ «Стодола» буде реалізовуватися на внутрішньому ринку, але також плануються тестові партії на експорт.
Людмила Лебідь, AgroPortal.ua