У Стодолі почали переробляти томати на новій лінії

23 вересня 2023, 11:15 2147

Джерело фото: Stodola Organic Farm

У компанії «Стодола» (Stodola Organic Farm) розпочався сезон переробки томатів, з яких вироблятимуть усі види томатопродуктів: сік, соуси, мариновані та в’ялені томати, пюре для виготовлення снеків, діпів і напоїв.

Про це AgroPortal.ua розповів власник переробного підприємства Ян Островський.

«Цього року тестуємо нову лінію. Її потужність складає 2 т/год по вхідній сировині. На такий обсяг переробки вийдемо наступного року. Цього року поки важко сказати, який обсяг буде перероблено»,  зазначає Ян Островський.

Він додав, що здебільшого вироблена продукція під ТМ «Стодола» буде реалізовуватися на внутрішньому ринку, але також плануються тестові партії на експорт.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua