Екоферма в самому серці українського степу
На Буковині запустили виробництво комбікормів
Пиво без обмежень: біля берегів Колумбії відкрили ексклюзивний курорт
Британський фермер Джордж Браун із міста Ньюбері на знак протесту проти змін до податку на спадщину виорав на своєму полі послання: «Фермерів не стане — і майбутнього теж. Подумайте про це».
Десятикласник із Дніпра Кирило Благодаров з дитинства цікавиться комп’ютерною інженерією та програмуванням. Останній рік він досліджував вплив різних спектрів освітлення на базилік, аби пришвидшити його дозрівання.
ТОВ «ФАКТ» на Житомирщині пройшло значний шлях трансформації. Раніше воно займалося вирощуванням огірків і томатів, а з 2015 року здійснило масштабне переобладнання — тепер у теплицях ростуть троянди.
У селищі Рокитне на Рівненщині минулого року запустили в роботу нове підприємство ROKYTNE BERRY із заморожування ягід.
На ринках і в магазинах уже з’явилася перша молода редиска від українських фермерів. Свіжа, хрустка і насичена вітамінами, вона стала одним із перших весняних овочів, що потрапили на прилавки.
У селі Рудня на Чернігівщині працює одна з небагатьох буйволиних ферм України — «ТАСБІО». Вона розташована в межах Міжрічинського регіонального ландшафтного парку.
Підприємство «Еколат» випускає продукцію під ТМ «Чернівецький молокозавод» і успішно розвивається навіть в умовах повномасштабного вторгнення.
Оксана Шипуліна з Боярки на Київщині виготовляє десерти у вигляді овочів.
Андрій Кузьмич до 2018 року був депутатом Рівненської міської ради, але любов до землі виявилася сильнішою за політику. Тепер він очолює Асоціацію фермерів і приватних землевласників Рівненщини та активно розвиває власне сільське господарство.
У селі Шепіт на Івано-Франківщині подружжя Миколи Матійчука і Світлани Олексюк заснувало бренд Gregit.UA. На виробництві сушать м’ясо не лише з традиційних свинини, курятини чи яловичини, а ще із конини та баранини.
Крафтова мініпекарня «Олегівна» на Полтавщині презентувала новинку — шоколадний хліб.
Керівник господарства ФГ «Надія» на Полтавщині Олександр Петренко має в обробітку 600 га землі, на яких вирощує кукурудзу, соняшник, сою та пшеницю.
День закоханих — це не лише про квіти та класичні подарунки. Це ще й про турботу, яка може бути корисною та смачною.
Власник господарства «Мрія-2017», що на Рівненщині, Аполлінарій Сокотун у сільському господарстві вже 50 років. В обробітку має близько 170 га.
Україна, як один із ключових гравців на ринку бобових і сої, випередила міжнародний календар і провела святкування Всесвітнього дня бобових напередодні офіційної дати, створивши платформу для обговорення галузевих тенденцій.