Здорожчання сировини змушує крафтовиків підіймати ціни на продукцію

24 вересня 2022, 08:00 4505

Виробнику сиров'ялених, сирокопчених м'ясних делікатесів, а також кількох видів соусів та варення «Шкварка» довелося скоротити асортимент продукції та підняти на неї ціни, адже вартість сировини суттєво зросла.

«На даний момент асортимент істотно скоротився: ми зосередились на виготовленні сиров'ялених виробів, а саме патичків (тонких ковбасок) із часником, з пармезаном та гострих, шовдиря поліського, пальцьопханих ковбас та мацика. Маємо також солене та сало вуджене на зимно. Це про вироби зі свинини. А також трохи продукції з конини: патички та зимновуджене м'ясо», — розповідає AgroPortal.ua один із засновників «Шкварки» Михайло Гузаревич.

Увесь асортимент продукції можна придбати через інтернет-крамничку. Постачають також продукцію в невеличкі магазини, мережі пивних закладів і магазинів розливного пива. А ще власники сподіваються на скоріше відновлення співпраці з «Лавкою традицій» мережі «Сільпо», яка призупинилась із початком повномасштабного вторгнення.

propData.content.image
Михайло Гузаревич, співзасновник «Шкварки»

Все з нашого асортименту має свого покупця, кожен обрав щось улюблене. Чимало замовлень ми відправляємо нашим захисникам, адже патички — дуже зручна та калорійна їжа. Пластикова вакуумна упаковка невеликого розміру поміщається і в розвантажку, і під бронежилет. Також користується попитом сало, особливо в прохолодну пору.

«Шкварка» відправила різним підрозділам ЗСУ вже понад 3 т продукції як своїм коштом, так і завдяки численним пожертвам людей. 


Тетяна Ярмоленко, AgroPortal.ua