Моцарела з Кіровоградщини отримала бронзову нагороду на світовому конкурсі
Для сироварів та всіх, хто цікавиться темою сироваріння, відбудеться вебінар «Тренди сирного світу: виклики та тенденції 2024».
Про це повідомляють у ProCheese від Ardis Group та відзначають, що вебінар буде особливо корисним для професіоналів, що працюють або пов’язані з сиром: керівники сирних відділів торговельних мереж, власники та управлінці сирних магазинів, виробники сиру, баєри.
Під час заходу спікерка Оксана Чернова — сирна експертка ProCheese в Ardis Group, засновниця ProCheese Академії, суддя World Cheese Awards від України — розповість про:
Учасники зможуть дізнатися про:
Також учасники отримають зручний файл із нотатками з вебінару, до якого можна постійно повертатись.