Різдвяна кутя: війна вплинула на ціну та попит

06 січня 2023, 07:00 2256

У переддень Різдва українці традиційно готують кутю — одну з головних страв на Святвечір. За рік ціни на всі складові для куті зросли на 30-40%, а попит зменшився на 20%.

Про це AgroPortal.ua розповіли в компанії «Сто пудів».

«Практичним і оригінальним рішенням приготування куті є набори від ТМ «Сто пудів». Там вже є все необхідне, потрібно лише відварити пшеницю та додати інгредієнти з коробки. Такі набори є доволі оригінальними на подарунок. Є безліч варіацій: у святковій глиняній тарілці, для дітей із конструктором «Вертеп» чи просто багатий набір зі всіма складовими: пшениця, мак, родзинки та мед», — розповідають у компанії.

Незважаючи на зниження попиту, «Сто пудів» продовжують працювати та випускати свою продукцію у повному обсязі за мінімальною ціною. До речі, вся продукція випускається лінійками, що несуть ідейне та цільове навантаження: крупи в традиційній, економ, міні та преміум лінійці, продукти для здорового харчування, готові суміші для випічки, борошно і крохмаль, мюслі та пластівці, набори для приготування святкових страв, набори в дорогу. 

«Стратегія ТМ «Сто пудів» — випускати продукцію, максимально враховуючи потреби кожної категорії споживачів і найрізноманітніші життєві ситуації», — відмічають у компанії.


Тетяна Ярмоленко, AgroPortal.ua