Крафтяр із Закарпаття створив шоколад із сакурою

18 квітня 2024, 19:00 1100

Закарпатський крафтовий виробник шоколаду SoYKa chocolate розширив свій асортимент — тепер до замовлення доступний шоколад із сакурою.

Про це розповідає в своєму Instagram засновниця бренду SoYKa chocolate Юлія Савинська.

SoYKa chocolate

«Сакура» — це ніжно-вершковий шоколад із додаванням сублімованих вишні, полуниці та пелюсток суданської троянди каркаде. Він не містить білого рафінованого цукру. В якості підсолоджувача ми використали еритритол — найбезпечніший за останніми дослідженнями підсолоджувач з нульовою калорійністю, що не руйнує зубну емаль.

Мінімальний вміст какао-продуктів — 35%. Шоколад доступний у вигляді батончика та плитки.


Для довідки: Юлія Савинська релокувала свою кондитерську з Краматорська на Закарпаття, та, не побачивши перспектив збуту своїх десертів, розпочала готувати шоколад. Сьогодні бренд SoYKa chocolate виготовляє до 40 кг шоколаду на місяць. Какао-боби у виробництві підприємиця використовує з Венесуели та Мадагаскару.