BASF відкрив агроцентр у Східному регіоні України

15 червня 2017, 12:08 2995

Концерн BASF офіційно відкрив агроцентр у с. Великі Сорочинці, який став стратегічним майданчиком для випробування нових технологій та визначення особливостей застосування препаратів в агрокліматичних умовах Східного регіону України.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

В новому агроцентрі регулярно відбуватимуться спеціальні семінари і Дні поля в оновленому форматі, а завдяки високотехнологічному оснащенню центру і потужній експертизі працівників BASF агрономи матимуть змогу опановувати нові знання та долучатися до найкращих світових практик з вирощування щедрих і здорових врожаїв.

«З налагодженням роботи дослідного майданчика у Великих Сорочинцях ми збільшили кількість агроцентрів до 4-х, що відтепер розташовані як у Центральній, Південній і Західній Україні, так і Східній, а разом з 13 демоцентрами BASF працює широка мережа з дослідження ефективного захисту рослин по всій країні», — зауважив технічний директор компанії BASF в Україні, Республіці Молдова та країнах Кавказу Маріано Етчеверрі.

Робота нового агроцентру BASF відбувається у двох напрямах — дрібноділянкові досліди на п«яти ключових сільськогосподарських культурах Східного регіону (озимій пшениці, ячмені, кукурудзі, соняшнику і сої) та демонстраційні поля, де представлені системи захисту BASF.  

Офіційне відкриття агроцентру відбулося під час Дня поля 14 червня, що цьогоріч проходить під гаслом «Традиції плюс інновації — плюсуй переваги!» Однак активна робота агроцентру розпочалася ще навесні 2016 року, коли були закладені перші досліди, створені демонстраційні ділянки та проведені перші заходи. На сьогодні майданчик безперечно довів свою ефективність і своєчасність прийнятого рішення. В агроцентрі вже проведена низка подій, серед яких польові семінари та внутрішні Дні поля, які відвідали близько 70 аграріїв — представників агрохолдингів та господарств із загальним земельним банком у 500 тис. га, а BASF залучив до активної співпраці сотні нових клієнтів.  

Серед безперечних переваг агроцентру — географічне розташування і під'їзні шляхи для зручності аграріїв, можливість вивчити особливості роботи препаратів в умовах регіону і професійне ставлення спеціалістів господарства, які прагнуть поширювати прогресивний досвід.


Для довідки: концерн BASF створює хімію вже протягом 150 років. Близько 112 тис. cпівробітників BASF вносять свій внесок в успіх клієнтів концерну в практично кожному секторі і практично в кожній країні світу. Продуктовий портфель складається з 5 сегментів: хімікати, спеціальні продукти, функціональні матеріали і рішення, рішення для сільського господарства, а також нафту і газ. У 2015 році обсяг продажів концерну склав близько € 70 млрд. Акції BASF торгуються на фондових біржах Франкфурта (BAS), Лондона (BFA) і Цюріха (AN).