Як все починалося
Все почалося рік тому. На стартап дівчинку надихнула її мама Наталя. Тоді жінка жила за кордоном і щоранку смакувала круасанами у кав’ярні. А коли повернулася до України, альтернатив поруч із будинком не знайшла.
Мамина любов до круасанів та бажання дівчинки мати свій бізнес збіглися, і з’явилася ідея почати доставляти випічку таким же любителям круасанів.
Перші клієнти
Перших клієнтів Олександра знайшла у своєму ж домі. Потім мешканці сусідніх будинків теж зацікавилися свіжою випічкою.
Найчастіше замовляють випічку у вихідні, однак трапляються замовлення і в будні дні.
Окрім сусідів, своєю запашною випічкою юна кулінарка частує й військових. Кілька разів на місяць дівчинка разом із мамою возить круасани до столичного шпиталю.
Щоб встигнути випекти та рознести круасани до уроків, прокидатися доводиться о пів на шосту. Каже, іноді бореться з лінощами, але результати стартапу мотивують.
У майбутньому дівчинка мріє створити власну пекарню та самостійно заробити кошти на навчання за кордоном.
AgroPortal.ua за матеріалами Shotam.info