ГК Верес інвестувала у виробництво понад 40 млн грн

04 лютого 2021, 09:52 2216

Протягом 2020 року в ГК «Верес» були реалізовані масштабні інвестиційні проєкти. Загальний розмір реалізованих інвестицій становив 40,529 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відповідно до поширеної інформації інвестиції були спрямовані на покупку нової сільськогосподарської техніки для агрокомплексу, капітальний ремонт блоків із вирощування грибів, оновлення обладнання на консервних виробничих підрозділах, масштабний за обсягами робіт й інвестиціями проєкт зі встановлення автоматизованої лінії етикетування готової продукції.

«У 2021 році ми плануємо на третину збільшити загальну суму виручки від реалізації основної продукції, активно розвивати категорію готової їжі та освоювати нові експортні ринки», — зазначає генеральний директор ГК «Верес» Арсеній Белюкін.

За його словами, в бюджеті на 2021 рік планова сума інвестицій ГК «Верес» становить 26,089 млн грн.


Для довідки: Група компаній «Верес», що входить в промислово інвестиційну групу «Смарт-Холдинг», являє собою вертикально інтегрований бізнес в сфері FMCG, що спеціалізується на виробництві продуктів харчування, зокрема консервованої продукції, соусів. Група об'єднує 3 переробних і 3 сільськогосподарських підприємства, логістичний центр зі зберігання продукції. На потужностях групи щорічно переробляється до 25 тис. т плодово-овочевої продукції. Продукція під ТМ «Верес» поставляється в більш ніж 25 країн світу. Частка групи на внутрішньому ринку консервованої плодово-овочевої продукції України — 30%. Група входить в ТОП-3 виробників консервованих овочів в Україні.