7 травня львів’яни, гості міста, представники професійної спільноти виробників та ритейлерів зможуть продегустувати та придбати крафтову й органічну продукцію з різних куточків країни на ярмарку українських виробників у Львові, який організовують з нагоди відзначення 767-річчя міста.
Про це повідомляють у спільноті ProCheese.
«Така подія — не лише гарна можливість для виробників представити свою продукцію. Це ще й чудова нагода познайомитися з іншими представниками галузі, поділитися досвідом ведення бізнесу під час воєнного стану та надихнутися новими ідеями. Мед, чай, сік, сир та інші молочні продукти, пастила, крупи, олія, джем, м’ясні вироби — неповний перелік смаколиків, які привезуть учасники з різних регіонів України», — розповідають співорганізатори заходу.
Зазначається, що у ярмарку візьмуть участь сировари-переможці конкурсів ProCheese Awards 2021 і World Cheese Awards 2022: «Станіславська сироварня, «Доообра ферма», «Старий Порицьк», «Гарбузовий рай», «ЕКО-ФЕРМА ПЛАЙ». А також виробники сиру «Zinka», «Organic milk», «Lel’», «Lemberg Cheese», «Чесний сир» та інші.
Михайло Ватагович, власник «ЕКО-ФЕРМА ПЛАЙ»
«ЕКО-ФЕРМА ПЛАЙ» працює уже три роки, тому ми не могли пропустити такий шанс показати свій бренд на велику публіку в своєму регіоні та пригостити всіх охочих дійсно натуральною продукцією. Наші очікування, як завжди, найвищі. Львів славиться своєю гостинністю, а також крафтовою продукцією. Вважаємо, що буде безліч людей, які підтримують українського виробника. Кожен такий захід є важливим для нас, а заходи у рідному регіоні — ще й невід‘ємна частина нашої філософії.
На відвідувачів ярмарки також чекають:
- Майстер-клас із сирного пейрингу: варіанти поєднання сирів із солоним та солодким від сирної експертки ProCheese Оксани Чернової.
- Розіграші смачних подарунків від спільноти ProCheese та учасників ярмарку.
- Майстер-клас із правил створення сирного плато від ProCheese Академії Олександри Сидоренко.
- Сирні вікторини та смачні конкурси.
Львівський ярмарок смаку відбудеться 7 травня 2023 року за адресою: м. Львів, вул. Миколи Коперника, 17, подвір’я Львівського палацу мистецтв. Час: з 11:00 до 19:00. Вхід вільний.
Для довідки: організатор — Львівська ОВА, співорганізатори — Львівська міська громадська організація «Екотерра» та спільнота поціновувачів сиру ProCheese. Захід відбувається під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми Quality FOOD Trade Program.