Кооператив Tevitta сприяє розвитку ягідництва на Черкащині

11 лютого 2022, 10:45 1333

Фермери Черкащини отримали можливість долучитися до кооперативу Tevitta та розпочати власну справу з вирощування ягід. Кооператив надає посадковий матеріал в обмін на гарантований збут вирощеної продукції.

Про це AgroPortal.ua розповіли в компанії LNZ Group, яка є засновником нового бренду заморожених фруктів, ягід та овочів Tevitta.

Відзначається, що в межах кооперації Tevitta надає фермерам та одноосібникам in vitro саджанці малини, полуниці та ожини. Разом із посадковим матеріалом кооператив пропонує агротехнічну допомогу та надає знижки на необхідні для вирощування ЗЗР та добрива.

За словами власника Tevitta Віктора Кравченка, за бажанням фермери-юридичні особи можуть укласти із заводом контракт на переробку своєї продукції та її зберігання до кращої ціни. Для цього на заводі є необхідне обладнання та склади.

«Фермер може заморозити ягоду на нашому заводі та сам її реалізувати. В такому випадку він укладає із заводом контракт. Ми переробляємо. І далі вже клієнт обирає: або зберігати у нас до отримання кращої ціни, або миттєво продавати заморожену продукцію», — розповідає Віктор Кравченко.