Компанія Loryma розширює свої можливості у галузі виробництва рослинних продуктів з використанням інгредієнтів із пшеничного крохмалю.
Про це повідомляє foodingredientsfirst.
Зазначається, що фахівець із інгредієнтів Loryma розробила концепції рослинної сировини, які достовірно відтворюють особливі візуальні й тактильні властивості салямі та інших ковбасних виробів. Текстури пшениці лінійки Lory Tex утворюють структурну основу. У той же час вибір сполучного на основі пшениці (Lory Bind) обіцяє оптимальне зв'язування та термостабільність, що гарантує вміст білка в кінцевому продукті на рівні оригіналу.
Існують також різні варіанти обробки, такі як ферментація або додавання альтернатив рослинному жиру. Різні інгредієнти пшениці створюють безліч текстур та властивостей. Наприклад, сполучна на основі пшениці з асортименту Lory Bind підходить для створення веганської салямі як начинки для піци, забезпечуючи стабільність при нагріванні.