В Україні виробляють зелений мед з хлорелою

28 жовтня 2020, 18:00 6498

Компанія «Правильний мед» випустив унікальний продукт – зелений мед, в основі якого є крем-мед з квіткового різнотрав’я та суспензія мікроводорості хлорели. Водорості спіруліни та хлорелу для виробництва продукту постачає компанія «Жива Хлорела».

Про це повідомляє проєкт UHBDP.

«Медові композиції — це натуральний мед, який збагачений витяжками активних речовин з лікарських рослин, квіткового пилку, прополісу, маточного молочка. В них зберігаються основні якості меду: бактерицидні і антибактеріальні властивості; наявність ферментів, а також консервуючі властивості. Зелений мед з Хлорелою очищує організм від шлаків, токсинів; підвищує гемоглобін, підтримує здоров«я усіх систем організму та є джерелом вітамінів та мінералів», — розповідають виробники зеленого меду.

N.B. Правильний мед зайшов у торговельні мережі

За совами засновника ССП «Правильний мед» Володимира Петрушева, зелений мед з хлорелою — загальнозміцнюючий засіб, який рекомендується вживати як дієтичну добавку до раціону харчування, в екологічно несприятливих умовах, додаткове джерело біологічно активних речовин, які мають імуностимулюючі, протизапальні та бактерицидні властивості.