Вінницький завод ViOil збільшив переробку сої у 2,4 рази

06 серпня 2019, 09:11 1987

Вінницький олійножировий комбінат групи ViOil в 2018/19 МР переробив близько 89 тис. т соєвих бобів, що в 2,4 рази більше, ніж в попередньому сезоні.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

З них підприємство виробило більше 17 тис. т нерафінованої соєвої олії і близько 65 тис. т високопоживного соєвого шроту.

«Соєвий шрот є однією з найбільш затребуваних харчових добавок для годівлі тварин і птахів. Високий вміст протеїну, мінеральних речовин, вітамінів дозволяє планувати раціон харчування тварин без використання інших дорогих компонентів. Завдяки установленому на ВОЖК найсучаснішому обладнанню ми виробляємо продукцію найвищої якості, яка затребувана на світовому ринку», — розповідає голова правління Вінницького олійножирового комбінату Дмитро Чаленко.

Всі продукти переробки сої промислова група ViOil активно експортує.


Для довідки: ViOil входить в трійку найбільших виробників рослинних масел в Україні і є лідером з випуску ріпакової олії. Компанії належать Вінницький і Черновецький масложиркомбінати. Продукцію експортує більш ніж в 60 країн, в тому числі в країни СНД, Євросоюзу, Південно-Східної Азії. .