На українському ринку з’явилися бриндзя-макаруни

17 березня 2024, 14:25 1011

Виробник локальних солодощів «Джелато Гуцулато» презентував новинку — макаруни з бриндзею.

Про це бренд повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

«Наша новинка — сонячні макаруни з додаванням карпатської бриндзі. Смачно експериментуємо для широкого спектру смаків», — йдеться в дописі.

Виробництво знаходиться в селі Кваси, що на Закарпатті, яке посіло 2-ге місце у Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України 2022», організованому онлайн-виданням AgroPortal.ua. За грантові кошти — 50 тис. грн від головного партнера — Посольства Королівства Нідерландів в Україні було закуплено два аналізатори молока на місцеву сироварню «Розенталь».

«Джелато Гуцулато» з 2021 року займається виготовленням карамелі та замороженого італійського десерту — джелато.