Виробник відомої Вовки-Морковки відновлює виробництво

28 червня 2022, 08:00 1586

Внаслідок бойових дій на Київщині в Green Guild Group пошкоджена майже половина складських та виробничих приміщень. Цього сезону не змогли посіяти овочі на своїх полях, але їх доробка починається з липня, тож на кінець місяця зібраний урожай планують завозити в уже відновлені камери для зберігання.

Про це AgroPortal.ua розповів президент ГК Green Guild Group Сергій Завгороднюк.

Green Guild Group обробляє близько 700 га землі на Київщині, знаходиться у Гостомелі біля аеропорту Антонова. Спеціалізується на вирощуванні картоплі, моркви, цибулі. 

Президент ГК Green Guild Group Сергій Завгороднюк

«Всі плани на цей сезон зруйнувала війна. У нашому регіоні відбувалися бойові дії, тут було все заміновано, а отже ні про яку посівну не йшлося. Нам довелось шукати інше місце, де можна було б посадити овочі», — продовжує Сергій Завгороднюк.

За його словами, у них загалом близько 12 тис. м2 будівель — це сховища, складські та офісні приміщення. Вціліло близько 7 тис. м2, а решта — розбомблені та пошкодженні. У цеху передпродажної підготовки, де зазнали руйнувань дах і стіни, зараз йде відновлення. Пошкоджена вся продукція, яка там знаходилась на зберіганні. 

«Мотивують надалі працювати у ці нелегкі часи люди. Пишаюсь нашими людьми. Тож й іншим сільгоспвиробникам хочу побажати віри, не втрачати надію і продовжувати працювати далі», — підсумував Сергій Завгороднюк.


Тетяна Ярмоленко, AgroPortal.ua