Органік Мілк виведе на ринок нові продукти

11 січня 2019, 08:34 4105

Компанія «Органік Мілк» цього року планує випустити на ринок кілька нових продуктів — йогурт грецький та нові види твердих сирів.

Про це AgroPortal.ua розповіла директор компанії Олена Стретович напередодні участі «Органік Мілк» у найбільшій виставці органічної продукції BIOFACH-2019.

«Компанія демонструє ріст у виробництві та продажі продукції, за останній рік зросла частка експорту, а в 2019 році планується перша поставка продуктів до Саудівської Аравії. Також цього року плануємо збільшити обсяги виробництва, випустити декілька нових продуктів. На сьогодні в лінійці TM Organic Milk маємо 24 види готової органічної продукції», — зазначає Олена Стретович.

За її словами, майже вся лінійка органічної молочної продукції TM Organic Milk вже експортується до ОАЕ та Йорданії, але компанія готова розширювати свої експортні можливості до 20% від загальних обсягів виробництва та готова до виходу на нові ринки.

Повну версію матеріалу читайте в нашій рубриці ORGANIC STYLE.


Для довідки: ТОВ »Органік Мілк» на ринку з 2014 року. Має перший в Україні завод із виробництва сертифікованої органічної молочної продукції з власної сировини, входить до структури вертикально інтегрованих компаній, які займаються виключно органічним землеробством, тваринництвом та переробкою.

Підприємство має три ферми з поголів'ям 3 тис. голів, з них 1,5 тис. голів дійного стада.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua