Кольорові ковбаски для літнього пікніка

04 серпня 2021, 06:38 2752

Сезон пікніків у розпалі. «Королем» барбекю, звісно, є м’ясо, але українці також готують на вогні рибу, овочі, сири та смажать ковбаски.

Нещодавно на ринку з'явився новий продукт — кольорові ковбаски для грилю. 

Зелені, червоні ковбаски, а ще вироби бордового кольору представила ТМ «П'ятачок» (компанія «Нива Переяславщини»). Представники підприємства переконують, що для забарвлення ковбас використовують лише натуральні інгредієнти: шпинат, паприку та буряк.

«Це продукція літнього асортименту наших напівфабрикатів із гриль-меню. Цього разу співпраця з однією з італійських фірм народила аж три нові види ковбасок для грилю. Це ковбаски зі шпинатом, із буряком та «Пікантні» — із паприкою.

Співпрацювати з італійцями почали, оскільки їхня філософія виробництва продукту, максимально корисного для здоров'я, нас підкорила. Підприємство працює за правилом так званої «чистої етикетки», тобто без штучних барвників та ароматизаторів, посилювачів смаку чи консервантів», — зазначає фінансовий директор підприємства Олександр Кучер.

У компанії додають, що до складу продукту входять м'ясо, спеції, сіль та засушені й подрібнені добавки для кольору.


AgroPortal.ua за матеріалами Seeds.org.ua