«Один із найкращих смаків, які вдалося створити за останній рік, — медова диня в мармеладі», — кажуть виробники «Небесного мармеладу».
Продукт позиціонується як веганський та має досить багато прихильників.
Інша позиція — кисло-солодкий вишневий мармелад. У нього додають натуральний бета-каротин та чорну моркву.
Як пояснює виробник, до складу чорної моркви входить інулін, який впливає на рівень холестерину в крові, а також ряд біологічно активних компонентів, які покращують роботу серця, шлунка, кишечника і нирок.
Бета-каротин є провітаміном, «сировиною», з якого організм синтезує вітамін А, та може бути активним антиоксидантом.
Термін придатності мармеладу — лише один місяць.
Цінники на солодощі коливаються залежно від пакування та ваги. Приміром, мінітубус на 80 г веганських солодощів коштує 30 грн, а кілограм мармеладу — 240 грн.
Мармелад містить і незвичні інгредієнти. Наприклад, блакитний виготовляють із полуниці та спіруліни, «піщаний» — із кокосу, червоний у вигляді серця — з вишні та троянди.
Його не глазурують зверху, натомість додають цукор для посипки.
«Ми не хочемо використовувати шкідливу глазур, яка складається з воску і кокосової олії. За даними Американської асоціаціі серця, кокосова олія містить 82% насичених жирів, тоді як соняшникова — 63%, а сало — 39%. Саме насичені жири підвищують рівень холестерину в крові», — пояснює виробник.
AgroPortal.ua за матеріалами Newfood.media