Українська упаковка для фаст-фуду стала переможцем престижного конкурсу

08 січня 2019, 18:00 2611

Українські виробники удосконалили паперове паковання, яке водночас виступає еко-посудом для страв швидкого приготування, які пропонує мережа fast-healthy ресторанів Salateira. 

Ця новинка від українського виробника паперового посуду перемогла у престижному конкурсі Всесвітньої пакувальної орзанізації WorldStar Awards 2019 в номінації «Краща упаковка», пише Food& Mood.

Цьогоріч на WorldStar Awards було подано 319 зразків паковання з 35 країн. Оцінку учасників і вибір переможців проводило міжнародне журі, що складалося з експертів з різних країн. Кращу упаковку визначали за основними критеріями: ергономічність, дизайн, екологічність та безпека.

Українські виробники направили 8 зразків і здобули перемогу в двох номінаціях. Одним з переможців стала «Упаковка Локшина-кап», вироблена ТМ FOODinBOX для мережі fast-healthy ресторанів Salateira.

Інновація полягає в унікальній конструкції паковання, завдяки якій страви тривалий час зберігають температуру, смак і аромат. Більше того, через спеціальний отвір зручно додавати до локшини соус. І він не витікатиме, якщо коробку потрусити, щоб всі інгредієнти перемішалися.

Завдяки спеціальній перфорованій стрічці, яка відривається одним рухом, паковання легко перетворити на глибоку тарілку. Тож можна швидко і комфортно пообідати будь-де.

До речі, паковання виготовлене зі 100% целюлозного картону і може бути утилізоване і спрямоване на вторинну переробку, що дозволяє віднести його до eco-friendly продуктів.

Яка нагорода чекає на українського виробника паперового посуду-паковання дізнаємося у травні 2019 року. Церемонія нагородження переможців відбудеться в Празі (Чеська Республіка) під час засідання Всесвітньої пакувальної організації.