Про це йдеться у повідомленні Івано-Франківської облдержадміністрації.
«У планах кооперативу запровадження нової технології виробництва сиру з так званою «митою кіркою». Зазначена технологія передбачає особливий догляд за сирами при дозріванні, що полягає у витримці сирів в окремій камері зі спеціальною температурою та вологістю, яка сприяє розвитку спеціальних бактерій, що прискорюють утворення захисної кірки, попереджають розвиток цвілі та стимулюють ферментні процеси», — розповідають в ОДА.
Для довідки: сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Снідавка» утворений в 2018 році для провадження спільної господарської діяльності, пов’язаної із виробництвом та переробкою молока. В кооператив об’єдналися майже 30 сільських родин.