Головні завдання 2023 року для українського Agri Food бізнесу — життєстійкість, інноваційність та гнучкість для створення власних проривних продуктів харчування та виведення їх на нові ринки в екстремальній турбулентності війни. Багато чого йде не за найкращими планами, але саме в такі переломні часи народжуються нові масштабні ідеї, сценарії розвитку та прориви.
До ключової події Agri Food-сектору — New Food Summit — залишився один місяць, і вже 21–22 листопада представники Agri Food-сектору зберуться, щоб обговорити найбільші виклики 2023 року та стратегії роботи в новій реальності.
У програмі події: 8 секцій, 9 панельних дискусій, понад 50 спікерів, велика експозона та пітчинг-сесія Food Tech стартапів.
Тема 2023 року: Як українським гравцям не втратити можливості, що надає світова трансформація ринку їжі.
Своїми бізнес-історіями поділяться власники таких Agri Food бізнесів:
- Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group
- Борис Шестопалов, засновник Volia Agri-Food Park
- Андрій Усенко, CEO та співзасновник компанії «Мʼясторія»
- Андрій Черуха, власник Eat Me At
- Іван Мірошніченко, власник ТМ Zernari, магазинів Fermachi
- Богдана Леонова, co-founder GreenGo
- Тарас Фітьо, співзасновник «Масло ТОМ»
- Василь Мікулін, засновник пивоварні Varvar
- Віталій Войтович, засновник Premier FOOD Group (ТМ Mr. Grill)
- Ірина Добруцька, співзасновниця та креативна директорка мережі Salateira
- Роман Квашенко, власник Wanted Vegan
- Олександр Місюренко, власник та СЕО компанії Nonpareil
- Вадим Сидорчук, власник ТМ «Любисток»
Теми цьогорічних панельних дискусій:
- Як Україні розбудувати сектор Agri-Food нового покоління
- Як створювати додану вартість в умовах війни: виклики та дилеми українського бізнесу
- Хайп чи бізнес? Хто виграє нішу ready to eat/ready to cook
- Як залучити кошти у розвиток Agri-Food Tech
- Індустріальні парки в Україні: як забезпечити розвиток та зростання
- Створення проривних продуктів: від розробки до ринку
- Виклики Plant based. Чи складеться культура рослинної їжі в Україні?
- Як українським продуктам закріпитись на зовнішніх ринках збуту
- Перспективи української переробки та пошуки ринків збуту. Свіжі кейси українських компаній
Крім того, разом з Ukrainian Startup fund:
Спеціальна сесія Food Tech Стартапи. Як стимулювати розвиток нових проєктів в Україні.
Серед спікерів та панелістів New Food Summit:
- Марина Сергієнко, СЕО «Коло»
- Юрій Пульгун, CEO CPG Refine
- Вячеслав Дубовик, CEO Pripravka
- Марина Булацька, заступниця комерційного директора «Сільпо»
- Сергій Чепець, генеральний директор компанії GFS
- Дмитро Киселевський, заступник голови комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку
- Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest
- Роман Черепаха, інвестиційний директор Horіzon Capital
- Павло Карташов, директор Українського фонду стартапів
- Ігор Маркевич, Innovations and Tech Lead AdvantageUkraine
- Вʼячеслав Овечкін, директор департаменту інвестицій Мінекономіки
- Андрій Ропіцький, директор індустріального парку «Біла Церква»
- Олександр Бондаренко, керівний партнер Bureau of Investment Programs керівної компанії індустріальних парків NOVO
- Андрій Гапук, маркетинг-директор Enzym Group
- Ярослав Мудрий, team lead із розробки інноваційного паковання «Нової пошти»
На події очікується понад 350 учасників.
Дивитись програму New Food Summit 2023
Деталі та реєстрація