Мережа швидкого харчування KFC сьогодні, 29 вересня, відкрила перший в Україні ресторан, де меню повністю побудоване на рослинних альтернативах м'яса.
Про це повідомила пресслужба компанії.
Заклад розташовується у ТРЦ Blockbuster Mall.
«Страви на основі мікопротеїну — інгредієнта з природного гриба, багатого на білок і клітковину. Він не містить холестерину та має значно менший вуглецевий слід порівняно з тваринним м'ясом. У рецептурах також використовуються молочні продукти та яйця, тому лінійка позиціонується як вегетаріанська, а не веганська», — зазначили в компанії.
І додали, що у меню стріпси, веджі бургер, веджі Твістер, рис-бокс та салат із веджі стріпсами. Окремі страви подаються у спеціальному «зеленому» пакованні.
«Новий формат ресторану також змінив дизайн. Червоні акценти поступилися зеленій гамі, на фасаді ви зустрінете рослинні мотиви та головний слоган — «100% смаку. 0% курки», — резюмували у компанії.