За словами директора підприємства, соки прямого віджиму «Радішка» виготовляють за технологією пресування на сучасному ефективному обладнанні. Перед початком переробки сировина обов’язково проходить вхідний лабораторний контроль. Потім відбірні овочі та фрукти ретельно миють і подрібнюють. Після цього сировина подається на однострічковий прес-стіл, де віджимається сік і потрапляє у спеціальну ванну через фільтр грубої очистки. З ванни насосом він викачується в ємності з харчової нержавіючої сталі місткістю 530 л. Уже звідти сік подається на пастеризатор, де нагрівається до температури 85-87 С упродовж 60-80 секунд, після чого відразу подається на розливну станцію.
На розливній станції є технічна можливість розливати сік у пакети-вкладення місткістю від 1,5 до 20 л, а також у скляну тару до 1 л.