Про це AgroPortal.ua повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Вінницької ОДА з посиланням на дані Головного управління статистики у Вінницькій області.
N.B. Індекс агроефективності областей України 2020 у ІНФОГРАФІЦІ
Також повідомляється, що за цей період на Вінниччині збільшено виробництво м’яса свиней свіжого чи охолодженого на 5,4% (3,5 тис. т), виробів ковбасних — на 2% (6,6 тис. т), олії соняшникової нерафінованої — на 1,5% (344,1 тис. т), масла вершкового — на 1,4% (14,8 тис. т), сухого знежиреного молока — на 3,6% (8,1 тис. т).
Відмічається, що в структурі реалізованої промислової продукції Вінницької області харчова і переробна промисловість складає 65,2%.
Людмила Лебідь, AgroPortal.ua