Цього року на престижному міжнародному конкурсі World Cheese Awards, що відбудеться вже 15-16 листопада у місті Візеу, Португалія, Україну представлять 11 виробників сиру.
Про це повідомляють у ProCheese.
Підготовка до конкурсу тривала кілька місяців. Команда ProCheese від Ardis Group, як офіційний представник України на конкурсі, активно співпрацювала з крафтовими сироварами та великими виробниками, консультувала щодо вибору найкращих сирів, які будуть гідно представляти Україну на світовій арені, а також пропрацьовувала логістичні маршрути для доставки сиру.
Саме ці українські сировари матимуть можливість продемонструвати свою продукцію міжнародній спільноті та позмагатися за визнання на одному з найбільших сирних конкурсів у світі:
- «Мукко», Прикарпаття;
- Rory, Київщина;
- «Станіславська сироварня», Івано-Франківщина;
- «Зінка», Київщина;
- «Мамин сир», Закарпаття;
- Lel’, Кіровоградщина;
- «Будз Баран», Івано-Франківщина;
- «Доообра ферма», Київщина;
- WineTime, Київщина;
- «Гарбузовий рай», Львівщина;
- «Клуб сиру», Черкащина.