На Warsaw Food Expo Україна представлена рекордною кількістю компаній

18 травня 2022, 08:00 3069

На Міжнародній виставці Warsaw Food Expo, яка проходить в Польщі 17-19 травня, Україну представляє рекордна кількість компаній. На двох національних стендах, розгорнутих ГС U-Food та платформою Do Business with Ukrainians, 40 вітчизняних товаровиробників представили свою продукцію.

Про це AgroPortal.ua повідомив Export Lead в Do Buisness With Ukrainians, директор в Start Global Дмитро Швець. 

Саме завдячуючи платформі Do Buisness With Ukrainians на виставці представлений колективний стенд крафтових українських виробників.

«З початку війни ми розпочали розсилки по бізнес-спільнотам на реєстрацію українського бізнесу на порталі DoBizWithUA.com. Після реєстрації компанії перевіряються у відкритих базах за ЄДРПОУ та інтерв'юються нашою командою .для визначення спроможності ведення бізнесу під час війни та наявності ресурсів для експорту. Завдяки членам команди Do Business With Ukrainians у Польщі після переговорів з організаторами виставки ми отримали нагоду представити український бізнес на безкоштовному стенді», — розповідає Дмитро Швець. 

Після цього були надіслані запрошення всім провалідованим компаніям у базі Do Buisness With Ukrainians і запропоновано взяти участь тим, хто міг би фізично бути присутнім на виставці Warsaw Food Expo, мав би англомовних людей для роботи там, можливість привезти зразки продукції на виставку та мав англомовні маркетингові матеріали.

«Можливість безкоштовної участі у виставці ми отримали в дуже стислі строки, тому не всі компанії змогли швидко відреагувати. І ми надали можливість участі всім, хто оперативно погодився та був провалідований на порталі. Окрім колективного стенду, проєкт Do Business With Ukrainians надав учасникам організаційну та комунікаційну підтримку», — зазначає Дмитро Швець.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua