Якість українського морозива підтвердили в лабораторії

19 листопада 2018, 19:00 2276

Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» спільно з підприємствами в жовтні 2018 року в черговий раз протестували продукцію українських брендів.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Як зазначається, у торгових мережах було відібрано 8 зразків морозива від 4-х українських виробників, а також 2 зразки заморожених напівфабрикатів від 2-х виробників.

Обрані зразки були протестовані в лабораторії ДП «Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів» за фізико-хімічними, органо-лептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками.

«За експертним висновком, всі протестовані зразки продукції підприємств-членів асоціації повністю відповідають нормам і вимогам відповідних ДСТУ», — говориться у повідомленні.

Детальніше про результати досліджень


Для довідки: Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» — громадське об'єднання, що створене 30 жовтня 2001 року, до складу якого входить 36 організацій — це підприємства-виробники морозива і заморожених продуктів в Україні.