Такі дані отримали в результаті «Дослідження стану, прогнозів розвитку та проблем ринку виробництва органічних ягід, фруктів та овочів в Україні», проведеного за ініціативи Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).
«Дані проведених досліджень дають розуміння стану та розміру ринку, прогнозів та аналізу тенденцій, розкриває проблематику ринку, і фіксує бачення фахівців та виробників щодо подальшого розвитку і рішення проблем й викликів. До того ж треба зважати, що на цьому ринку ніколи не проводилися жодні офіційні професійні виміри та дослідження», — зазначила директор Organic Business School Олена Дейнеко під час презентації результатів дослідження в рамках Міжнародного конгресу «Органічна Україна 2019».
Більш детально про проведене дослідження читайте в рубриці ORGANIC STYLE
Людмила Лебідь, AgroPortal.ua