В Астарті діють партнерські програми підтримки для сільгоспвиробників

27 червня 2023, 11:15 931

Сільгосппідприємства, які працюють із «Астартою» постійно, навчилися вирощувати цукровий буряк: вміють досягати високих урожаїв та якості сировини. Менеджери компанії на місцях час від часу зустрічаються з кожним здавачем у своєму регіоні. Комунікація будується онлайн і офлайн 24/7 для оперативного реагування та вирішення проблем, які виникають у фермерів.

Про це AgroPortal.ua розповіла начальниця управління заготівлі цукрової сировини компанії «Астарта» Інна Єфімчук.

propData.content.image
Інна Єфімчук, начальниця управління заготівлі цукрової сировини компанії «Астарта»

Ми ніколи не залишаємо наших партнерів наодинці. Ми допомагаємо їм насінням, мінеральними добривами, ЗЗР, надаємо послуги з обробітку ґрунту, посіву, консультуємо з вирощування цукрових буряків та допомагаємо зі збиранням. Також у нас є послуги ґрунтової лабораторії. Більше того, «Астарта» надає автомобілі для вивезення врожаю з поля.

Також «Астарта» має фінансові програми для аграріїв.

  • Під час кредитування аграрії можуть розрахуватися цукром за ринковою ціною на момент виконання умов договору. Така співпраця вигідна обом сторонам: «Астарта» отримує продукцію, а господарство — необхідну матеріальну підтримку та супровід з вирощування.  
  • Авансування відбувається відносно затрат на гектар. У компанії діє система давальницької переробки: 45% сировини залишається заводу за переробку, а з 55% здавачу належить вся продукція по виходу заводу: цукор, жом, патока.  
  • Компанія також може розраховуватися фіксованою кількістю цукру за здану тонну буряків, і тут уже враховується відстань перевезення. Чим ближче здавач до заводу, тим кращий економічний результат буде для нього. 

 «Ми заохочуємо аграріїв до співпраці вигідними умовами та ім’ям компанії. «Астарта» — це про чесність, якість, репутацію та відповідальність. Тому довіра до компанії на високому рівні», — зазначає Інна Єфімчук.