ТМ Kendzer Meat із Дніпра, яка вже 4 роки займається переробкою індичатини, додала до свого асортименту м’ясні кулі з індички в овочевому соусі.
Про це виробник повідомляє на своїй Instagram-сторінці.
«Сьогодні ми зробили першу партію м’ясних кульок по 25 г, а це 640 штук, і зварили 12 л овочевого соусу. У складі соусу: томатна паста, цибуля, морква, часник, сіль та перець. Продукція фасується в реторт-пакети, які відправляються до автоклаву», — розповідає співзасновниця бренду Тетяна Клешньова.
Продукт повністю готовий до споживання, тож вживати його можна як у холодному вигляді — прямо з пакета, так і з попереднім розігрівом.
? М'ясна продукція Kendzer Meat входить до «Неймовірної крафтової торбини» — платформи, де об'єднані українські виробники крафтової продукції.