Їжа за часів блекаутів та інновації наперекір усьому: оголошено спікерів New Food Summit

17 вересня 2024, 13:53 562

У топі питань, які найбільше хвилюють виробників, дистриб’юторів продуктів харчування, гравців ритейлу і HoReCa у 2024 році, — як в умовах війни, зростання витрат, зміни ланцюгів постачання і постійних відключень світла масштабуватись, безперервно виготовляти продукцію і доставляти її кінцевим споживачам.

Уже 15-16 жовтня на New Food Summit, який відбудеться у Києві та онлайн, лідери agri-food-галузі розкажуть про це докладніше. 

Панельні дискусії, які чекають на учасників New Food Summit цього року:
  • Ланцюги постачання їжі за часів блекаутів: як агріфуд-бізнес долає виклики року. Про ефективну взаємодію та «перепроєктування» всього ланцюга постачання їжі «від поля до столу» в умовах енергетичної кризи.
  • Як продуктовий ритейл адаптується до нових потреб споживача. Про потреби, очікування, тренди у поведінці й смаках споживача та продукти і сервіси, які ритейл створює у відповідь на цей запит.
  • Готова їжа та напівфабрикати: чи стануть швидкі рішення новою нормою для українців. Про нішу продуктів ready-to-eat та ready-to-cook у контексті блекаутів. Що відбуватиметься з категорією в умовах стабілізації енергетичної ситуації?
  • Стати «своїм» на міжнародних ринках: стратегії успішного просування. Про вибір стратегії виходу на міжнародні ринки та зважені інвестиції у розвиток експортного напряму.
  • Future Food: перспективи функціональної та корисної їжі в Україні. Драйвери та стопери розвитку ринку. Чого насправді хочуть споживачі від future food? І чи готові за неї платити?
  • Фінансування та інвестиції в агріфуд-сфері. Про фінансові можливості, доступні українським агріфуд-бізнесам сьогодні. Зміна інвестиційних стратегій: як зараз інвестори оцінюють бізнес та ухвалюють рішення про інвестування?
  • Як перезапустити ринок хлібних виробів. Як Україні стати помітним гравцем на світовому ринку хліба та хлібопродуктів? Обговоримо рішення та систему взаємодії, які приведуть до створення українських конкурентоспроможних продуктів — борошна, замороженого тіста, пасти та хліба.
  • Трансформація у HoReCa. Як HoReCa перепаковує свої бізнес-моделі та що дає можливість залишатись закладам конкурентоспроможними? Зміна форматів, нові фуд-рішення та стратегії обслуговування.
  • Шлях крафтових виробників в Україні. Як маленьким крафтовим виробникам стати на полицю великих ритейл-мереж, отримати вигідні умови реалізації та масштабувати бізнес?
У межах події також відбудеться сесія стартап-пітчингу з презентацією найцікавіших стартапів у foodtech-секторі, нетворкінг із потенційними партнерами та інвесторами.

В EXPO-зоні учасники зможуть наочно побачити проривні рішення для агро- та фуд-галузей, а у NEW FOOD BAR особисто продегустувати інноваційні продукти.

Серед спікерів події: 


Щоб бути залученим до створення нової агріфуд-екосистеми і не пропустити нові можливості, які створює кооперація різних гравців — від агрохолдингів, переробників і виробників до дистрибʼюторів, ритейлу та HoReCa, долучайтесь до New Food Summit. Реєстрація

Для довідки: організатор події — компанія IdeasFirst. Генеральний партнер — Volia Agri-Food Park. Інтелектуальний партнер — Enzym Group. Стратегічний партнер — МХП. Офіційні партнери — Київстар Бізнес і Raiffeisen Bank. Партнери — GEA — engineering for a better world та HD-Group.