Крафтова онлайн-платформа об’єднала 40 локальних виробників

24 лютого 2024, 09:20 1650

Рік тому аграрне онлайн-видання AgroPortal.ua за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні запустило платформу «Неймовірна крафтова торбина», яка об’єднала абсолютно різних виробників крафтової продукції.

Крафтову платформу було створено з метою підтримки малого та середнього аграрного бізнесу, популяризації локального продукту та розвитку сільських територій, зазначає AgroPortal.ua.

Команда AgroPortal.ua

Сьогодні у торбині знаходиться 40 унікальних крафтових продуктів, які виготовляють кооперативи, фермери та жителі неймовірних українських сіл. Всіх їх об’єднує бажання створювати щось унікальне, передаючи при цьому через свій продукт традиції, культуру та власні цінності.

У торбину входять: пастила, сухофрукти та джерки; кавовий напій цикорій, жокава та чай; трояндовий лікер, пиво та вино; мед та медова паста; маринований перець та равлики; масло гхі та олія; фруктові оцти; повидло та соуси; чорний ферментований часник; хамон та ковбаса з баранини; перепелині яйця; лавандовий сироп; чипси з батату; гарбузове насіння; хліб; сир; конопляні батончики; лавандовий сироп; шоколад; сік тощо. 

📲Неймовірна крафтова торбина

AgroPortal.ua продовжує пошук нових облич серед крафтярів. Відібрані продукти стануть учасниками крафтової платформи, а історії їхнього виробництва будуть опубліковані на сайті та в соціальних мережах видання.

Щоб розповісти про себе, крафтярам потрібно лише заповнити анкету.