Наступного року розглядаю варіант збільшення площі закритого ґрунту, адже в теплиці перець значно збільшує врожайність і суттєво покращує ефективність використання землі.
Фермерка з Вінниччини Катерина Олійник (бренд «Кучерява фермерка») цього сезону виростила 35 різних сортів і гібридів перцю. Серед них є вже типові для України види, а також супергострі.
Про це спеціально для AgroPortal.ua розповідає фермерка.
Наступного року розглядаю варіант збільшення площі закритого ґрунту, адже в теплиці перець значно збільшує врожайність і суттєво покращує ефективність використання землі.
Цього року врожай на фермі склав близько 20 т, але сезон продовжується. Зараз тут збирають солодкі та гострі перці в теплицях. В своєму Instagram Катерина зазначає, що наступного року в неї буде ще три нових теплиці, щоб свіжим перцем можна було смакувати якомога довше.
Частину перцю «Кучерява фермерка» переробляє — маринує та готує соуси. Цього сезону на переробку пішла тонна овочів.
Маринований перець ТМ «Кучерява фермерка» входить до «Неймовірної крафтової торбини» — платформи, де об'єднані українські виробники крафтової продукції.
Іванна Панасюк, AgroPortal.ua