Про це AgroPortal.ua розповіли засновниці компанії Happyroni Ганна Шукліна та Вікторія Князєва.
За цей час компанії також вдалося систему збуту. Якщо першими покупцями бобових макарон були друзі, серед яких – спортсмени та вегетаріанці, то далі спрацювало «сарафанне радіо» і соцмережі.
Happyroni займаються переробкою чотирьох культур – червоної сочевиці, зеленого і жовтого гороху та нуту. Компанія має сучасний цех на Київщині, оснащений італійським обладнанням.
N.B. Виробник макаронів із бобових: Знайти борошно із зеленого гороху виявилося складною задачею
Близько року пішло на розробку рецептури.
«Першими макаронами були гнізда з нуту. Зараз вони вже зняті з виробництва. Потім відбулося удосконалення рецептури, придбали нову паста-машину», – згадують у компанії.
Додають, що бобові для переробки закуповують в українських фермерів. Якістю повністю задоволені, хоча знайти на ринку борошно із зеленого гороху виявилося складною задачею.
Наталія Рекуненко, AgroPortal.ua