Нові тренди Anuga. Український виробник представив напій Bubble Drink

29 жовтня 2023, 08:00 1631

Для учасників міжнародної виставки продовольчих товарів Anuga було здивуванням, що в Україні є виробник наповнювача до популярного нині напою Bubble tea — чаю з фруктовими кульками.

«Цей продукт є світовим трендом і набуває все більшої популярності як на європейському ринку, так і в Україні. Компанія Vomond єдина в Україні виробляє Bubble drink, що було приємним здивуванням для відвідувачів виставки Anuga. До того ж ми постачаємо продукт у скляній екологічно чистій тарі, готовий до споживання, і не потрібно витрачати час на його приготування в кафе чи вдома. Bubble drink — це напій, що складається з соковмісної рідини фруктових чи ягідних кульок, які надають ефект лопання під час вживання», — розповіла AgroPortal.ua заступник директора з інноваційних питань компанії Vomond Лілія Дороніна. 

За її словами, цей напій люблять дорослі та обожнюють діти, адже завдяки яскравим кольорам фруктових кульок і неповторному смаку натурального соку споживання приносить радість і приємні емоції. Тому сьогодні капсулювання натуральних соків — це перспективний напрям з можливістю охоплення нових ринків збуту.


Крім солодкої групи, підприємство виготовляє інші види капсульованої продукції (понад 50 найменувань продуктів): фруктові кульки для Popping Boba в асортименті, ікра на основі морських водоростей, ікра для суші Тобіко, капсульований бальзамічний оцет. Інноваційні розробки здійснює головний технолог Петро Кучерак.


Для довідки: компанія Vomond — приватне підприємство з власним виробництвом і унікальною запатентованою технологією, яка розпочала свою діяльність у 1995 році. Це виробництво та оптова торгівля капсульованою продукцією в широкому асортименті смаків. Продукція Vomond успішно продається майже в усіх роздрібних мережах України, у країнах Європи, Великій Британії та США.


Світлана Цибульська, AgroPortal.ua