Пиво на основі свіжого огірка та малини і персикові елі: які літні смаки готують крафтові пивовари
Крафтова броварня торговельної мережі «Сільпо» Beermaster Brewery готує запуск нового проєкту — «Квас зі вчорашнього хліба».
Про це в коментарі AgroPortal.ua розповів бровар Віктор Ващук.
За його словами, за основу слугуватиме фірмовий гречаний багет власного виробництва.
«Додатково готуємо лінійку натуральних адаптогенних лимонадів. Адаптогени — це різні корисні екстракти грибів, до прикладу, рейша, кордіцепс, левова грива. І вже скоро корисний лимонад буде на полицях», — каже він.
Загалом броварня випускає до 15 тис. л пива на місяць. Виробництво невелике, тож не зовсім вистачає обсягів для покриття усієї мережі «Сільпо».