«Дуже захопилась цілющими властивостями амаранту, адже це унікальна рослина. Всі її частини є їстівними. Було велике бажання створити унікальний корисний продукт, а саме хліб, адже справжнього амарантового хліба, який складався би зі 100% амарантового борошна, не було, і зараз в Україні не існує. А хліб із додаванням 5-10% не є амарантовим, як це зазначають окремі виробники», — розповідає Катерина Рахманова.
Виробникам вдалося виготовити хліб виключно з амарантового борошна. Принципово для них було створити продукт без глютену, лактози, цукру, дріжджів, крохмалю та інших шкідливих складових. Йшли до цього майже три роки, вивчали, аналізували, три роки щоденних експериментів. Великим досягненням стало виробництво веганського амарантового хлібу на заквасці.