Про це розповів власник «Доообра ферма» Тарас Ложенко під час конференції «Нішеві культури. Проблеми і перспективи», організованої компанією ProAgro Group.
«Ми спеціалізуємося на виготовленні сирів з тривалою витримкою, але сир «Старець» буде найбільш витриманим з наших продуктів. Наразі я займаюся пошуком фотографії свого прадіда для розміщення на етикетці саме цього виду сиру. Вже є сири, де є моє зображення, дружини і наших синів», — розповідає Тарас Ложенко.
«N. B.!» Тарас Ложенко: Сироваріння — це мій особистий виклик
За його словами, «Доообра ферма» має власну філософію — від самого початку, від орання землі під посів до доставки готових сирів Ложенки все роблять особисто.
«Важлива перевага наших сирів у тому, що в середньому їм від 3 до 6 місяців. Ми виробляємо наші сири вручну і тільки з натурального молока, зібраного в день виробництва, саме тому ми жодного разу не зможемо повторити один і той же смак двічі. Кожна головка сиру — унікальна і неповторна», — розповідає Тарас Ложенко.
Для довідки: Ферма і сироварня «Доообра ферма» знаходиться поблизу Богуслава на Київщині. Займається виробництвом витриманих сирів ручної роботи з козячого молока власного виробництва. На фермі утримується 150 дійних кіз, обробляється 70 га землі. Продукція продається у мережі магазинів GoodWine та «Сільпо».
Людмила Лебідь, AgroPortal.ua