Оголошено грант для жіночих бізнесів на селі

19 вересня 2020, 10:40 4184

Український проєкт бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) оголошує конкурс «Сільські жінки та погляд у майбутнє» (Rural Women Looking Ahead) для жінок-представниць агробізнесу півдня України на отримання професійної консультації вартістю до 20 000 грн, яка буде спрямована на покращення бізнесу.

Про це повідомляє прес-служба UHBDP.

«Дана підтримка націлена на те, щоб у 2021 році щонайменше 10 жіночих бізнесів змогли перейти на нову сходинку свого розвитку. Переможниці можуть розраховувати на консультації з бухгалтерських, юридичних, маркетингових, агрономічних, вузькоспеціалізованих питань», — відмічають в Українському проєкті бізнес-розвитку плодоовочівництва.

Також повідомляється, що UHBDP виходить на фінішну пряму. Протягом шести років проєкт та партнерські організації провели більше 3000 заходів. Клієнтами стали більше 47?тис. осіб з усієї України. Проєкт сприяв підвищенню прибутків через впровадження інноваційних технологій та бізнес-підходів.

«У сучасному бізнес-просторі жінки, які мають офіційно зареєстрований бізнес, складають значну меншість. Сільські ж жінки у порівнянні з міськими жінками та чоловіками загалом мають обмеженіший доступ до ресурсів як інформаційних, так і матеріальних. Неякісний Інтернет або його відсутність, погані сільські дороги, неякісна інфраструктура, додаткове навантаження через домашнє господарство — і це ще не всі чинники, що заважають розвитку. Отже, напередодні Міжнародного дня сільських жінок UHBDP розробив програму підтримки для жінок, зайнятих у плодоовочевому та медовому секторах», — відмічають в UHBDP.


Для довідки: заявки приймаються з 15 по 25 жовтня 2020 року (включно). Переможниці будуть оголошені в перший тиждень листопада 2020 року. Умови конкурсу