На ключовій події для розвитку українського Agri-Food сектору — New Food Summit — 21–22 листопада в Києві експерти обговорюватимуть найбільші виклики для аграрної та харчової галузей, спричинені війною, а також найважливіші світові фудтренди, які допоможуть розбудувати в Україні Agri-Food сектор нового покоління.
Тема 2023 року: Як українським гравцям не упустити можливості, що надає світова трансформація ринку їжі.
Про що будуть говорити на цьогорічному саміті?
- Про необхідність побудови Agri-Food екосистеми в Україні.
- Про світові споживчі та технологічні тренди, які впливатимуть на український ринок — альтернативні протеїни, фортифіковані та функціональні продукти, чесну переробку, clean label і багато іншого.
- Про перспективи української переробки та пошуки ринків збуту.
- Про створення і комерціалізацію проривних продуктів, роботу R&D-центрів, шлях відкритих інновацій.
- Про рекомендації від наших іноземних партнерів стосовно розробки інноваційних смаків і адаптації продуктів для зовнішніх ринків.
- Про виклики різних бізнес-концепцій в умовах війни і створення доданої вартості.
- Про розвиток ніші ready to eat/ready to cook в Україні.
- Про залучення коштів у розвиток українського Agri-Food Tech.
- Про експортні перспективи українських продуктів доданої вартості на світових ринках.
- Про розбудову індустріальних парків в Україні.
Окрема сесія саміту буде присвячена агропереробці, де серед учасників панельної дискусії будуть:
- Юрій Пульгун, директор CPG Refine
- Сергій Нечипорук, операційний директор Vitagro
- Євгеній Садовий, директор з перероблення продуктів сільськогосподарського виробництва компанії «Астарта»
- Галина Матвійчук, співвласниця та комерційна директорка Любарецького соєпереробного заводу
- Олег Левченко, співзасновник «Еконінвест Прикарпаття»
Крім того, за підтримки Ukrainian Startup fund відбудеться спеціальна пітчинг-сесія Food Tech стартапи.
Програма New Food Summit 2023.
Реєстрація.