Думка: В перший рік застосування біопрепарату не буде стовідсоткового результату

24 липня 2018, 11:27 1933

Хвороби на посівах краще попереджати із мінімальними витратами, ніж потім вкладати значні кошти на повноцінне лікування. Тому довіра і попит аграріїв на біопрепарати з кожним роком ростуть, а ринок розвивається досить динамічними темпами.

Про це AgroPortal.ua розповів засновник Групи компаній UA GROUP, власник Торгового дому «Соєвий вік» Олександр Ушаков.

«Більшість сільгоспвиробників сьогодні вже чітко розуміють, що на перший рік застосування біопрепарату вони однозначно не отримають стовідсоткових результатів. Якщо ж їх використовувати протягом двох-трьох років поспіль — результат не змусить себе довго чекати. Крім того, не слід забувати, що біопрепарати дають можливість знизити хімічне навантаження на ділянки і, відповідно, зменшити витрати на досить вартісні ЗЗР», — зазначає Олександр Ушаков.

За його словами, біопрепарати можна використовувати у поєднанні з хімією, отримуючи при цьому високі показники по врожайності. ТД «Соєвий вік» своїм клієнтам радить використовувати біопрепарати компаній «Біона» і «БТУ-Центр».


Для довідки: наскільки біопрепарати можуть бути ефективними, усі фермери матимуть змогу переконатися 10 серпня на Дні поля-2018 ТД «Соєвий вік», який пройде в Кропивницькому в «АгроЕкспо» (вул. Мурманська, 8). 


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua