Думка: Аграрії роблять ставку на LNZ web

16 серпня 2019, 09:54 1680

Українські аграрії починають активніше користуватися онлайн-послугами для придбання необхідних засобів захисту рослин, насіння та інших ресурсів через платформу LNZ web.

Про це у рамках Днів Агротехнологій повідомив менеджер з розвитку агротехнологій Північного регіону LNZ Group, кандидат сільськогосподарських наук Володимир Ільченко.

За його словами, аграріям віком до 40 років зручніше самостійно обирати продукти в інтернеті.

«Новий напрям — це LNZ web, де забезпечуємо продукцією сучасних користувачів і фермерів, коли вони можуть придбати все онлайн. Всі аграрії в тренді. Вони надсилають фото із проблемними ділянками, а наші спеціалісти надають консультації щодо вирішення проблем», — повідомив він.

Також Володимир Ільченко додав, що більш досвідчені аграрії надають перевагу очному консультуванню, спілкуючись із менеджерами.

Крім онлайн-платформи, відвідувачі Днів Агротехнологій мали змогу ознайомитись із засобами захисту рослин бренду DEFENDA та 3 силосними гібридами і 8 гібридами зернової кукурудзи від бренду UNIVERSEED. «Перевагою силосних гібридів є те, що вони формують 10 листів і більше. Це кращий поживний баланс для годівлі ВРХ», — розповів спеціаліст.


Наталія Ключнікова, AgroPortal.ua