Збільшення рентабельності сої завдяки інноваційним продуктам. Діють акційні пропозиції

28 березня 2024, 11:15 1188

Французький виробник інноваційних продуктів компанія Elicit Plant підготувала для українських аграріїв, які вирощують сою, дві акційні пропозиції. Це дозволить сільгоспвиробникам за менших інвестицій отримати більшу рентабельність культури.

Продукт від компанії Elicit Plant — Best-a — за споживання 2 л/га на сої дозволяє отримувати значні результати. Препарат пом’якшує вплив посухового стресу, працює на зменшення в рослин потреби у воді та збереження урожайності.

propData.content.image
Жерар де Ля Саль, регіональний представник Elicit Plant в Україні

Продукти Elicit Plant мають унікальну формулу на базі фітостеролів, групи рослинних молекул, які підвищують стійкість рослин до стресу, зокрема й до нестачі вологи. Ефективність використання препаратів доведена сотнями проведених досліджень та підтверджена відгуками європейських та бразильських фермерів, де технологію Elicit Plant активно використовують не один рік.

За його словами, є результати і в українських аграріїв, які минулого року працювали з інноваційним продуктом Best-a. Після застосування препарату на кукурудзі, сої, соняшнику фіксували зростання урожайності на 0,1-1 т/га залежно від культури.