Часниковий бізнес. Аграріям розкажуть про технологічні процеси вирощування культури

06 червня 2024, 15:26 1302

Виробників часнику та аграріїв, які збираються займатися цим бізнесом, запрошують на конференцію, яка буде присвячена всім актуальним питанням галузі — від вирощування до зберігання та переробки, реалізації продукту та рентабельності.

Про це AgroPortal.ua повідомила президент Асоціації виробників часнику України, представник нідерландської компанії з вирощування часнику та цибулі Gourmet Юліанна Мусса.

«Місія асоціації полягає у вдосконаленні технологічних процесів виробництва, зберігання та переробки часнику в Україні; розширенні мережі українського ринку споживання та європейських ринків; популяризації українського часнику в світі. Потрібно сформувати команду однодумців та професіоналів у сфері часниківництва», — зазначає Юліанна Мусса.

На конференції будуть обговорюватися такі теми:

  • Як посадковий матеріал впливає на якість часнику. 
  • Які перспективні ринку збуту 2024 року. 
  • Чи ефективне збереження часнику 2024 року. 
  • Чому український часник є одним із кращих для споживання. 

Також під час заходу підприємства з України, Іспанії, Королівства Нідерландів поділяться своїм досвідом та розкажуть про технологічні процеси вирощування та посадковий матеріал. Про вирощування українських сортів розповість селекціонер Іван Захаренко.  

До участі у конференції запрошуються фермерські господарства, переробні підприємства, насіннєві компанії, компанії, які займаються сховищами для збереження часнику та цибулі, вентиляційні компанії, компанії, які є дотичними до вирощування овочів, продажу мінеральних добрив, і всі бажаючі взяти участь. 

Зареєструватися


Для довідки: конференція з часниківництва відбудеться 21 червня 2024 року за сприяння Київської обласної Торгово-промислової палати України.