Чайківський: У м'ясній галузі дефіцит досвідчених технологів

30 грудня 2016, 12:45 2113

Найбільшим викликом, з яким стикнулась компанія «Агропродсервіс» під час відновлення роботи Тернопільського м’ясокомбінату, став величезний брак спеціалістів в м’ясопереробній галузі.

Про це розповів генеральний директор «Агропродсервісу» Іван Чайківський, інформує прес-служба корпорації.

«Нам приходиться шукати досвідчених технологів в інших регіонах України», — говорить Іван Чайківський.

При цьому він додав, що компанія пробує навчати і молодих спеціалістів та випускників навчальних закладів.


Для довідки: потужності корпорації «Агропродсервіс» розташовані в трьох областях — Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській. Основні напрямки діяльності — рослинництво, насінництво, виробництво комбікормів, свинарство, птахівництво і молочне скотарство. Земельний банк — 40 тис. га.