Агромарс виходить на ринок Саудівської Аравії

22 серпня 2018, 10:18 2437

ТОВ «Комплекс «Агромарс» (ТМ «Гаврилівські курчата») планує розпочати експорт продукції до Саудівської Аравії.

Про це говориться у повідомленні компанії.

«Нещодавно ТОВ «Комплекс «Агромарс» відвідала делегація підприємців з Саудівської Аравії (представники компанії AbrajAl-Twafuq), які оглянули виробництво та підтвердили готовність розпочати співпрацю», — йдеться в повідомленні.

В компанії зазначили, що європейські технології та забезпечення високого рівня якості продукції, підтвердженої місією інспекторів Єврокомісії, дозволили «Гаврилівським курчатам» успішно конкурувати на ринках Європейського союзу.

Крім того, вироблена на «Агромарсі» продукція широко представлена у мусульманських країнах завдяки стандартам «Халяль».


Для довідки: «Комплекс «Агромарс» — вертикально інтегрований холдинг із замкнутим циклом виробництва (від вирощування зернових культур, виробництва комбікормів, вирощування племінної та бройлерної птиці, до переробки м'яса та його реалізації через власну франчайзингову мережу). Головне виробництво знаходиться в Гаврилівці (Вишгородський р-н Київської обл.). Структура ТОВ «Комплекс Агромарс» також включає: Броварський і Кагарлицький філії, «Бориспільський експериментальний комбікормовий завод», «Київський комбікормовий завод», «Кагарлицький елеватор» та «Курганський бройлер». «Агромарс» за підсумками 2017 року входить в трійку лідерів з виробництва курятини в Україні.