Про це повідомляє Eatglobe.
Вирощування культур більше не асоціюється з сільською місцевістю або з великими сільськогосподарськими полями, так як міське сільське господарство набирає все більшої популярності. Гілки томатів звисають над столом переговорів, зелені листові овочі ростуть всередині приміщень для семінарів, а боби вирощують під лавками.
Для того, щоб втілити такий зелений об'єкт в життя, Pasona покладалася на глибокі професійні знання японських архітекторів з Нью-Йорка, компанії Kono Designs. Вони відремонтували 50-літній дев'ятиповерховий будинок, розташований в самому серці Токіо і оформили 4 тис. м² простору, щоб посадити понад 200 видів сільськогосподарських культур.
Серед рослин ягоди, кабачки, баклажани, дерева лимонів і маракуйї. Всі вони слугують місцем громадських зборів. У головному вестибюлі також є повноцінні поля брокколі та рису.
Приміщення обладнане гідропонною системою для салатів і зелені, автоматичною системою поливу, а також люмінесцентним і світлодіодним освітленням. Крім того, Smart-технології клімат-контролю стежать за вологістю, температурою і вітром, щоб забезпечити співробітників зручним робочим місцем та оптимізувати зростання врожаю протягом вечора.
Такий дизайн сприяє відпочинку і підвищує продуктивність персоналу. Зібрані фрукти і овочі потім використовуються в кафетерії компанії для приготування обіду офісним працівникам.