В Україні з’явився новий виробник консервації

07 жовтня 2023, 10:30 2199

ТМ Kendzer Meat з Дніпра, яка вже 4 роки займається переробкою індичатини, запустила виробництво власної консервованої продукції.

Про це під час прямого ефіру в Instagram розповіла співзасновниця бренду Тетяна Клешньова.

«Ми купили на Полтавщині ділянку, на якій мої батьки виростили овочі для переробки. Тепер до наших варених ковбасок та іншої продукції з індички можна замовити огірки «корнішон» та аджику домашню», — говорить підприємиця. 

«Нова продукція продається під брендом «НаталКо». «НаталКо» — це ім’я моєї мами + наша команда. Засновано 1989 року, бо це рік, коли у мами з’явилась я, і вона активно почала робити консервацію», — зазначає Тетяна Клешньова.


Іванна Панасюк, AgroPortal.ua