Майстерня пастили Oda Smakot у Рівному пропонує споживачам 15 смаків пастили, 5 смаків йогуртасиків (пастила на основі йогурту) і 9 смаків джерків на основі курятини.
Про це AgroPortal.ua розповіла власниця майстерні Тетяна Новачук.
За місяць Oda Smakot переробляє близько 500 кг фруктів та ягід.
«Вперше пастилу я побачила на просторах Instagram і чомусь подумала, що це дуже легко. В мене взагалі не було уявлення про бізнес. Дегідратор, фрукти та морозилка для їх зберігання — я вважала, цього достатньо. Починаю зі створення сторінки в Instagram, реєструюсь на перші ярмарки і розумію, що клієнти йдуть важко», — згадує Тетяна Новачук.
Попри всі труднощі, майстриня продовжувала шлях, на якому вчилася на своїх же помилках. І сьогодні вона має власний курс «Основи приготування пастили без цукру» для тих, хто хоче навчитися готувати її вдома, та малює картини з пастили.
Іванна Панасюк, AgroPortal.ua